Da Odense Garnfestival i 2022 blev afholdt i Bronx, Bolbro, Odense, var det med 50 dejlige garnelskere. Der alle var med til at gøre en lørdag op til påske endnu mere hyggelig og uforglemmelig. Det var en dag i garnets tegn og der blev stiftede nye bekendtskaber og samarbejder. Men allerede som festivalen i 2022 sluttede, måtte det erkendes at Bronx vil være for lille til festivalen fremadrettet. Vi måtte i tænkeboksen og udforske hvad Odense kunne byde på, samtidig med at sikre den hyggelige og fælleskabsagtige atmosfære, som Odense Garnfestival vil kendetegnes for.

Med held opstod en fantastisk mulighed, og Odense Garnfestival 2023 afholdes i Thrige Hallerne, der tidligere har været noget street food marked. Thrige Hallerne har nogle fantastiske rammer der passer perfekt ind i det vi gerne vil opnå med Odense Garnfestival.
Det bliver sjovt og inspirerende at skabe hyggehjørner, workshops, sceneunderholdning og markedsplads, som garnelskerne kan nyde og bruge masser af tid på til festivalen.

Odense Garnfestival teamet glæder sig til at åbne dørene op til Thrige Hallerne 1. og 2. april 2023.

Har du sikret dig din billet endnu? Så skynd dig!