Du kender måske Mette Hansen som @smertefri_strik_med_mette og hun er klar på at komme forbi Odense Garnfestival og fortælle hvordan du undgår de mange smerter når du strikker.

Mette er selv storstrikker og som strikker er hun én af dem, der af og til godt kan få ondt i både skuldre, arme, hænder og fingre. Heldigvis er hun også uddannet behandler med stor viden indenfor muskelrelateret smerter, så hendes egne strikkesmerter varer aldrig ret længe.

Mød Mette til et oplæg på Odense Garnfestival, hvor hun fortæller om, hvorfor du får ondt, hvordan du undgår at få ondt og selvfølgelig også, hvordan du slipper af med dine smerter, når du har fået ondt. Mette vil elske, hvis hendes tips også hjælper dig til mere smertefri strik.

Du finder Mette på scenen i hallen:
Lørdag 1. April kl. 11:45 – 12:30
Søndag 2. April kl. 13:00 – 13:45

Kræver ikke tilmelding, men er først til mølle til pladserne omkring scenen.

Vi glæder os til at tage imod Mette, når Odense Garnfestival 2023 afholdes 1. og 2. April i Thrige Hallerne 🧶

Mette Hansen Smertefri strik til Odense Garnfestival 2023