✨ Vægtæppeworkshop på Odense Garnfestival 2024! ✨

Er du fascineret af de smukke vægtæpper og vil gerne skabe dit eget? Deltag i vores spændende workshop kl. 13:00 i mødelokale 3 på Odense Garnfestival 2024 og lær kunsten af macramé med Stine fra MAKRAM! 🧶💫

💡 Hvad kan du forvente?

 • Skab dit eget lag-på-lag vægtæppe under kyndig vejledning af Stine.
 • Vælg din yndlingsfarve blandt et væld af smukke nuancer og garntyper.
 • Få undervisning i minimum 4 basisknytteteknikker.
 • Tag hjem med dit færdige vægtæppe, en valgfri garnrulle og bambuspind.

📅 Hvornår? Kl. 13:30, Odense Garnfestival 2024
💰 Pris: 250 kr.

🌟 Workshoppen er for dig, der:

 • Drømmer om at skabe dit eget vægtæppe.
 • Er nysgerrig på macramé, uanset om du er nybegynder eller øvet.
 • Ønsker en ny, afstressende og bæredygtig hobby.

🎁 Du får:

 • Undervisning i minimum 4 knytteteknikker.
 • 1 valgfri garnrulle + bambuspind.
 • Et smukt vægtæppe med hjem.
 • Løbende vejledning fra Stine.

💫 Om Stine / MAKRAM: Stine Drøgemüller er en selvlært macramé-kunstner, der fandt trøst og passion i håndværket efter at have mistet sin far. MAKRAM er hendes hjerteprojekt, hvor hun deler glæden ved macramé som både kreativ aktivitet og sundhedsfremmende terapi. Tag med Stine på en inspirerende rejse og lad macramé blive en del af din historie!

📚 Stine udgav i 2023 den første danske Macramé bog i nyere tid. Vil du være med til at skabe dit eget kunstværk og samtidig støtte et fantastisk formål? Tilmeld dig på garnfest.dk og glæd dig til en dag fyldt med kreativitet og fællesskab! 🎉🌟