Velkommen til Multipatentstrik workshop med Bettina Holmquist!

Dato: 6. april
Tid: 10:15
Sted: Mødelokale 2
Pris: 200 kr.

Opdag den spændende verden af Multipatentstrik med Bettina Holmquist! På denne workshop vil du lære den nye, enkle, sjove og vanedannende teknik, som Bettina har dedikeret sine seneste år til. Efter at have mestret teknikken vil vi dykke ned i en af Bettinas opskrifter, hvor vi vil starte på et tørklædemønster og få værdifulde tips til farvevalg og pæne kanter. Vi vil også eksperimentere med Multipatentstrik i forskellige tykkelser af garn.

Hvis tiden tillader det, og hvis du har lyst, kan du også lære at hækle nogle af de smukke kanter, som Bettina har anvendt på hendes tørklæder og sjaler. Bettina vil medbringe et udvalg af de mange imponerende sjaler, tørklæder og trøjer, hun har skabt med forskellige typer garn.

For at deltage bedes du medbringe strikkepinde nr. 3 1/2 og (reste)garn i en mørk og lys farve, der er nogenlunde samme tykkelse, men med rimelig stor kontrast. Medbring også noget garn, der er tykkere, samt eventuelt en hæklenål nr. 3 eller 3 1/2.

Dette er en fantastisk mulighed for at fordybe dig i en ny strikketeknik og skabe smukke håndværk under kyndig vejledning af Bettina Holmquist. Vi glæder os til at se dig på workshoppen!

For at deltage i workshoppen skal du tilmelde dig via nedenstående knap. Tilmeldingen er kun gældende med en dags- eller partoutbillet.