Vi inviterer dig til en spændende rejse ind i plantefarvningens fantastiske verden med Hesselstrik og Hanne Kær Pedersen. Dette unikke foredrag finder sted den 6. april kl. 14:30 i foredragssalen på Odense Garnfestival. Og bedst af alt – det er gratis!

Om Hesselstrik: Hesselstrik er en inspirerende kvindeejet virksomhed baseret i Nyborg, der specialiserer sig i at anvende plantefarvningsteknikker til at skabe smukt garn og unikke strikkeopskrifter. Ud over deres produktion deler Hesselstrik deres passion ved at tilbyde undervisning og kurser.

Foredragets Indhold: Hanne Kær Pedersen, kreativ kraft bag Hesselstrik, vil fortælle historien om virksomheden, filosofien bag, og ikke mindst, de magiske aspekter ved plantefarvning. Foredraget vil give indblik i, hvordan skønhed og funktionalitet forenes i Hesselstriks arbejde. Der vil også være en fascinerende introduktion til planter og farver inden for den nordiske plantefarvetradition.

Deltagelse: For at deltage kræver det blot en dagsbillet eller partoutbillet til Odense Garnfestival. Så kom og dyk ned i plantefarvningens fortryllende univers!

Praktiske Oplysninger:

  • Dato og Tid: 6. april kl. 14:30
  • Sted: Foredragssalen, Odense Garnfestival (Angiv adresse)

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en inspirerende dag fyldt med viden, kreativitet og tips til at udforske plantefarvningens magi på egen hånd. Mød op og deltag i dette uforglemmelige event med Hesselstrik og Hanne Kær Pedersen!