Oplev Magien af Trekantede Strik ved Jane Enemark på Odense Garnfestival 2024!

Vi er glade for at præsentere et spændende foredrag med den talentfulde strikkedesigner, Jane Enemark, forfatteren bag den inspirerende bog “Strik 1 – det begynder med en trekant…”. Tag med os på en eventyrlig rejse ind i verden af trekantede strikkeprojekter, når Jane deler hendes ekspertise og passion for denne unikke teknik.

Hvad kan du forvente? Jane Enemark vil guide dig gennem en omfattende præsentation om, hvordan du starter med at strikke med trekanter, de forskellige teknikker involveret og hvordan du samler dem til smukke og alsidige kreationer. Med hele 40 fantastiske modeller fra hendes bog i bagagen, får du ikke kun muligheden for at se dem visuelt, men også fornøjelsen af at røre ved og eksperimentere med dem. Dette er din chance for at dykke ned i teknikkens dybder og lade dig inspirere af det utrolige udvalg af designmuligheder.

Hvor og hvornår? Dato: 7. april 2024 Tid: 13:30 Sted: Foredragsalen, Mødefabrikken, Odense Garnfestival 2024

Hvordan deltager du? Deltagelse er gratis, og det kræver kun en dagsbillet eller partoutbillet til Odense Garnfestival 2024.

Gør dig klar til en dag fyldt med kreativitet, inspiration og spændende indblik i kunsten af trekantede strikkeprojekter.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse med Jane Enemark på Odense Garnfestival 2024!