Gobelin Hækling med Stangmasker ved Lise Franck

Velkommen til en inspirerende workshop under Odense Garnfestival 2024, der finder sted i Mødefabrikken. Deltag i en unik oplevelse, hvor du vil lære kunsten af Gobelin hækling med stangmasker, præsenteret af den dygtige underviser, Lise Franck.

Dato og Tid:

  • Workshoppen afholdes i Mødelokale 2
  • Dato: Søndag 7. april
  • Tid: Kl. 10:15 – tager cirka 3 timer

Pris:

  • Workshoppen koster kun 250 kr.

Hvad lærer du:

  • Grundlæggende teknikker i Gobelin hækling med stangmasker.
  • Farvesammensætning og flotte farveskift.
  • Kreativ anvendelse af garnrester.

Forudsætninger:

  • Du skal kunne slå luftmasker op og hækle stangmasker.
  • Medbring din egen hæklenål nr. 2,5.

Materialer:

  • Lise Franck medbringer en rigdom af garnrester til workshoppen.

Om Underviseren – Lise Franck: Lise Franck er kendt for hendes passion for farver og kreative tilgang til hækling. Som designer af hækleopskrifter og ivrig bruger af plantefarver, deler Lise sin unikke tilgang til håndværket. Hendes hækleteknik, der primært består af stangmasker, gør det muligt at skabe komplekse og farverige mønstre med minimalt behov for at hæfte ender.

Lise Franck’s mønstre er ofte inspireret af geometriske figurer og patchwork, og i denne workshop deler hun ikke kun teknikkerne bag Gobelin hækling, men også hendes kreative proces og filosofi om at gøre hækling simpelt og spændende.

Sikre dig din plads på denne unikke workshop, der starter kl. 10:15. Vi glæder os til at se dig på Odense Garnfestival 2024!