Tid: Søndag d. 7. april kl. 10:30
Pris: Gratis
Hvor: Foredragssalen. 

Natashia Ninet Hjelme er indehaver af Klinik Hjelme Skøn Sundhed, som åbnede for 2½ år siden. Natashia er passioneret omkring sundhed og trivsel, og behandler ud fra en overbevisning om at krop og følelser hænger uløseligt sammen.

I foredraget ”Slip af med spændinger og smerter” fortæller Natashia om de tre største og mest almindelige årsager til at vi får spændinger og smerter i kroppen, og viser nogle øvelser der kan afspænde nakke og skulder, hvor der tit sidder mange smerter, og deler en lille, nem øvelse fra terapeutisk tapping, der kan bruges til at afslappe og berolige nervesystemet.

Natashia fortæller sin egen historie, hvordan hun er kommet gennem sygemeldinger med stress og depression, har overvundet rygsmerter, der lagde hende ned med jævne mellemrum i årenes løb. Hun fortæller om hvordan hun er sluppet af med daglige skulder- og nakkesmerter til i dag, hvor hun driver egen virksomhed og arbejder med flere af de sammen behandlingsmetoder, som har hjulpet hende til at få et bedre liv med mere overskud, meget sjældent har smerter og ved hvordan hun kommer styrket gennem perioder med følelsesmæssige udfordringer.

Se vi til Odense Garnfestival 2024?